Jelenlegi hely

Címlap

Program menete

A barlangi születésnap szervezése nagy odafigyelést kíván. Fontosnak tartjuk, hogy minden gyerek jól érezze magát, a három órás program minden perce izgalmas és érdekes legyen, ezért van egy bevált menetrendünk:

A szülők a program előtt 15-20 perccel meghozzák az élelmiszert, melyet az általunk előkészített zsúrasztalon elhelyeznek. A tálcákat és a tálaláshoz szükséges egyéb kellékeket biztosítjuk. A gyerekek poharaira a nevükkel ellátott matrica kerül, így nem cserélik össze őket.

1. óra programja-játék: (a 2 -órás rövid program nem tartalmazza)

A játékmesterek bemutatkoznak a szülőknek és a gyerekeknek, majd röviden ismertetik a programot. Ezek után néhány játék következik a vetítő teremben az animátorok vezetésével. A szülők ez alatt az emeleten kialakított  büféből kísérhetik figyelemmel a programot. A játék ideje alatt a gyerekekkel levetetjük a cipőjüket, mert nem szeretnénk, hogy a játék hevében véletlenül meg rúgják egymást. Esetleg lehet egy váltó papucsot hozni, ha a mosdóba ki akar valaki szaladni és problémás a cipő visszavétele. Az első órában az interaktív kiállító terembe is bemegyünk. Étkezés után a barlangtúrához készülünk elő.

2. óra programja-barlangtúra:

A barlangban biztonságos betonjárdán villanyvilágítás mellett közlekedünk. A hőmérséklet egész évben + 12 Celsius fok, tehát ennek megfelelő réteges és kényelmes ruházat javasolt. Lehet elemlámpát hozni, de valódi szükség nincs rá. Amennyiben hoznak, ügyeljenek arra, hogy ne képezzen nagy értéket, hiszen az esetleges rongálódásért anyagi felelősséget nem tudunk vállalni. Az ünnepelt szülei díjmentesen vehetnek részt a barlangtúrán. A meghívott vendégek szüleinek jegyet kell váltaniuk a pénztárban, amennyiben a csapattal kívánnak tartani. A túrát a játékmesterek vezetik.

3. óra programja-köszöntés, kincskeresés:

Amikor a gyerekek a barlangot járják, szorgos kezek a fogadóépületben előkészítik a szülinapos köszöntéséhez az ünnepi asztalt. A teríték és a torta felhelyezése után a padok is a helyükre kerülnek. A harmadik órában köszöntünk és a gyerekek a torta elfogyasztását követően átadják az ajándékaikat az ünnepeltnek. Ezután kincskereső barlangtúra következik. Fontos tudni, hogy a programon résztvevő gyerekek számának megfelelően terítünk és a kincseket is a létszámnak megfelelően, állítjuk össze. Azt szeretnénk, hogy a barlangi szülinap minden gyermeknek kellemes élmény legyen, ezért javasoljuk, hogy a parti első órájában érkezzen meg az összes vendég, és a harmadik óra végéig próbáljon ottmaradni.

Nem véletlen , hogy öt év alatti gyerekeknek nem ajánlom ezt a három órás programot: túl hosszú ez egy kisgyereknek. A 13 éves meg már nem akar babazsúrt…

Öt év alatti gyerekek részére kérjen külön ajánlatot

12 év felett, vagy visszajáróknak kérjen külön ajánlatot